header_6 (Custom).png header_5 (Custom).png header_4 (Custom).png header_3 (Custom).png header_1 (Custom).png header_2 (Custom).png
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Erelid Ernst Ridder overleden

26-6-2018  | 

Afgelopen week is Ernst Ridder, Erelid van Hockeyclub Zevenbergen, overleden. Ernst (midden op de foto) is in diverse functies van grote meerwaarde geweest voor de club. Zo is hij een van de grondleggers geweest van een van de meest belangrijke evenementen voor HCZ: het jaarlijksChelmsfordtoernooi. Afgelopen jaar werden Ernst en zijn mede initiators nog in het zonnetje gezet, toen het toernooi haar 25-jarige jubileum vierde. "Een bijzonder moment, omdat op één na de gehele club van de veteranen van destijds nog compleet was. Mooi dat we dat moment vorig seizoen nog in de aanwezigheid van alle drie de "founding fathers” hebben kunnen vieren ,” aldus voorzitter Guus Govaart.

Ernst was ook de afgelopen jaren nog zeer regelmatig op de club te vinden om langs de lijn van de hockeysport te genieten. Als club zullen we zijn aanwezigheid als trouwe HCZ bezoeker missen. Namens het bestuur wensen we zijn vrouw, zoon en andere naasten veel sterkte toe. 

Ernst wordt aanstaande vrijdag in besloten kring gecremeerd.