header_3 (Custom).png header_4 (Custom).png header_1 (Custom).png header_2 (Custom).png header_5 (Custom).png header_6 (Custom).png
Nieuwsafbeelding
Algemeen

INSCHRIJVEN KAN NOG - International Maartje Krekelaar komt naar HC Zevenbergen!

11-4-2018  | 

Voor alle jeugdleden uit de F t/m B-teams, ongeacht het niveau, organiseert Hockey Support in samenwerking met HC Zevenbergen een clinic onder leiding van international Maartje Krekelaar. Maartje wordt ondersteund door toptrainers van Hockey Support. Er zitten maximaal 8-10 kinderen in een groep en worden zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd en niveau. Door de kleine groepen is er veel individuele aandacht! Iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. 

De clinic vindt plaats op zaterdag 14 april van 16.00-17.30 uur en van 17.30-18.00 uur is er nog gelegenheid voor een meet & greet met Maartje.  De kosten bedragen 15 euro per persoon en kan op de dag zelf contant afgerekend worden. Enthousiast geworden? Altijd al een keer willen leren van een Nederlands Elftal speelster? Inschrijven kan via [email protected]. Geef daarbij je naam, team, leeftijd, emailadres ouder en telefoonnummer ouder snel door, we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen.

Open de bijlage